Zonnepanelen met duurzaamheidlening

Snel en simpel besparen met zonnepanelen

Oegstgeest 06

Waarom zonnefinancieren

Wel zonnepanelen maar geen grote investering doen? Ook hiervoor biedt Zekerzon een oplossing. Wil of kun je geen spaargeld investeren maar wil je wel genieten van zonnestroom en profiteren van BTW voordeel? Kies er dan voor om bij Zekerzon je zonnepanelen te financieren met een financiering. Hiermee word je direct eigenaar van jouw zonnepanelen zonder investering.

de voordelen

Hoe werkt het?

Je dak veranderen in een zonnedak is zoals dat heet een ‘duurzame woningverbetering’. Om het verduurzamen van woningen te stimuleren zijn er duurzaamheidsleningen in het leven geroepen. En daar kan jij je voordeel mee doen. Zekerzon vertelt jou graag wat de mogelijkheden zijn en je kunt zelfs via Zekerzon zo’n lening gemakkelijk af sluiten. Zo hoef je zelf geen investering te doen, maar betaal je een vast bedrag per maand. Je wordt direct eigenaar van jouw zonnepanelen. Daarmee profiteer je van fiscale voordelen, zoals de BTW-teruggave.

EEN Mooi Alternatief

Kies je er voor om niet te kopen? Dan is er een mooi alternatief, via een SVn duurzaamheidslening kan je in sommige gemeentes zonnepanelen aanschaffen. 

Een SVn Duurzaamheidslening die vanuit het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland wordt uitgegeven in samenwerking met gemeenten, met als doel om je huis te verduurzamen. SVN biedt de meest aantrekkelijke rente en maakt boetevrij aflossen mogelijk. Er zijn ruim 100 gemeentes die deze duurzaamheidslening verstrekken.  

Niet in iedere gemeente is de SVn duurzaamheidslening beschikbaar, check via de onderstaande knop of deze beschikbaar is in jouw gemeente!

Wat is er nog meer mogelijk?

Kopen

Na een eenmalige investering ben je direct eigenaar van de zonnepanelen en kan het besparen beginnen.